Billedet på sidehoved
 • 10 klassecenter Vesthimmerland
 • Østre Boulevard 10, 9600 Aars
 • 99 66 87 87
 • hqv@vesthimmerland.dk
 • 57 98 00 41 28 961

Velkommen

til 10. Klasse Center Vesthimmerland.

Her kan du læse meget mere om vores skole. Skulle du have spørgsmål hertil er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os 99 66 87 87  smiley

Dejligt at være igang igen....

Nyhed billede
Vi er kommet rigtig godt igang med skoleåret 2015-2016 og glæder os til et godt skoleår.
 • ikon
  Henriette Qvist Muldbjerg den 19-10-2015
  Om 3 måneder skal dit barn vælge næste uddannelse (ja, jeg ved godt, at det er snart), derfor vil jeg på det KRAFTIGSTE opforde til, at I tilmelder jeg vedhæftede. I kan gøre det på mail til dope@vesthimmerland.dk eller hqv@vesthimmerland.dk. I kan frit tilmelde jer den aften, som passer jer bedst :-)
  med venlig hilsen
  Henriette Qvist
 • ikon
  Henriette Qvist Muldbjerg den 15-09-2015
  Som det har fremgået af dagpressen, så er Vesthimmerlands  Kommune og dermed 10. KlasseCenter Vesthimmerland med i et stort skoleudviklingsprogram, kaldet Program for læringsledelse. Programmet er støttet af A.P. Møller Fondens Folkeskoledonation
  Målet med programmet er at skabe en bedre skole.

  I forbindelse med programmet foretages i efteråret 2015 en kortlægningsundersøgelse, som vil blive gentaget efter to år for at vurdere, hvordan skolen har udviklet sig.

  Kortlægningen er udformet som et digitalt spørgeskema. I kortlægningen deltager skolens elever, deres lærere og skolens ledelse og forældre. Vi er alle lige vigtige brikker i indsamlingen af data.

  Første kortlægning finder sted i ugerne 38- 41.

  Vi går på 10. KlasseCenteret BEHÅRDT efter en høj svarprocent bland både lærere, elever og personale – derfor bliver den klasse, hvor flest elever OG FORÆLDRE har svart belønnet smiley

  Læs mere om Program for læringsledelse her: http://laeringsledelse.dk/

  De unge mennesker får i denne uge udleveret et brev med en individuel koder, skulle der være spørgsmål eller problemer så sidder Dorthe og jeg klar ved telefonen.

  Med venlig hilsen
  Henriette, Skoleleder
   
 • ikon
  Henriette Qvist Muldbjerg den 25-08-2015
  Forlagt undervisning

  Alle elever, som har valgfag skal tirsdag d. 6. oktober i arresten i Aalborg. Det er 5 timers forlagt undervisning, hvilket betyder, at timerne bliver aflyst på andre tidspunkter. Det betyder også, at det registeres fravær, og vi melder ud i RIGTIG god tid, så I kan planlægge efter det.

  Tidspunkt: d. 6. oktober 17.30-22.30
  Fælles kørsel i bus fra 10. KlasseCenter Vesthimmerland

  Vi håber, at I aftaler kørsel hjem - så ikke alt for mange forældre skal afsted for at hente jer på 10. klasse igen kl. 22.30 :-). Samtidig håber vi på forældreopbakning, så vi kan give eleverne denne oplevelse, som er en del af valgfagsundervisningen (og et rigtigt godt arrangement).
  mvh Henriette

Besøgstæller

173033