Billedet på sidehoved
 • 10 klassecenter Vesthimmerland
 • Østre Boulevard 10, 9600 Aars
 • 99 66 87 87
 • hqv@vesthimmerland.dk
 • 57 98 00 41 28 961

Velkommen

til 10. Klasse Center Vesthimmerland.

Her kan du læse meget mere om vores skole. Skulle du have spørgsmål hertil er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os 99 66 87 87  smiley

 • ikon
  Dorthe Kjærgaard Pedersen den 17-12-2015

  Kære elever og forældre

  Vi vil bede jer bruge lidt tid her i juleferien til at se denne introduktion til optagelse.dk samt uddannelsesvalg igennem.


  - Dorthe 

 • ikon
  Henriette Qvist Muldbjerg den 19-10-2015
  Om 3 måneder skal dit barn vælge næste uddannelse (ja, jeg ved godt, at det er snart), derfor vil jeg på det KRAFTIGSTE opforde til, at I tilmelder jeg vedhæftede. I kan gøre det på mail til dope@vesthimmerland.dk eller hqv@vesthimmerland.dk. I kan frit tilmelde jer den aften, som passer jer bedst :-)
  med venlig hilsen
  Henriette Qvist
 • ikon
  Henriette Qvist Muldbjerg den 15-09-2015
  Som det har fremgået af dagpressen, så er Vesthimmerlands  Kommune og dermed 10. KlasseCenter Vesthimmerland med i et stort skoleudviklingsprogram, kaldet Program for læringsledelse. Programmet er støttet af A.P. Møller Fondens Folkeskoledonation
  Målet med programmet er at skabe en bedre skole.

  I forbindelse med programmet foretages i efteråret 2015 en kortlægningsundersøgelse, som vil blive gentaget efter to år for at vurdere, hvordan skolen har udviklet sig.

  Kortlægningen er udformet som et digitalt spørgeskema. I kortlægningen deltager skolens elever, deres lærere og skolens ledelse og forældre. Vi er alle lige vigtige brikker i indsamlingen af data.

  Første kortlægning finder sted i ugerne 38- 41.

  Vi går på 10. KlasseCenteret BEHÅRDT efter en høj svarprocent bland både lærere, elever og personale – derfor bliver den klasse, hvor flest elever OG FORÆLDRE har svart belønnet smiley

  Læs mere om Program for læringsledelse her: http://laeringsledelse.dk/

  De unge mennesker får i denne uge udleveret et brev med en individuel koder, skulle der være spørgsmål eller problemer så sidder Dorthe og jeg klar ved telefonen.

  Med venlig hilsen
  Henriette, Skoleleder
   

Besøgstæller

184555